Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ουαί ημίν γραμματείς και φαρισαίοι, we are hypocrits... ή αλλιώς το who is who του blog

Καλώς τον... Ήγγικεν λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να βγω και εγώ στο κλαρί να σας ζαλίσω με τη δική μου οπτική των πραγμάτων. Τόσοι και τόσοι το κάνουν... ημείς εις το πηγάδι κατουρήσαμε;

Αν ψάχνεις αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων είσαι σε λάθος μέρος, αγαπητέ αναγνώστη. Εδώ θα βρεις αναρτημένες τις προσωπικές μου απόψεις απέναντι σε διάφορα ενδιαφέροντα, χαζά, ευτράπελα, συγκινητικά, υπεροπτικά και υποκριτικά που συμβαίνουν γύρω μας. Άλλωστε, πρέπει να έχω και ένα βήμα να βγάζω τα σώψυχα, ιδίως για τα τελευταία, όταν κοντεύω να σκάσω ρε γαμώτο (διότι είμεθα και ολίγον αθυρόστομοι συν τοις άλλοις). Για πχιότητα δε μπορώ να σου εγγυηθώ, δεσμευόμεθα όμως οτι θα καταβάλλομεν φιλοτίμους προσπαθείας. Άλλωστε η μισή ντροπή δική μου και η μισή δική σου που με διαβάζεις.

Ο σχολιασμός είναι ευπρόσδεκτος αρκεί να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των εμπλεκομένων. Μπινελίκια, βρισίδια, και λοιπές ευγενείς neanderthal εκδηλώσεις ανθρώπων που νομίζουν ότι έτσι επιχειρηματολογούν θα αντιμετωπιστούν δεόντως. Παρακαλείστε όπως χρησιμοποιείτε είτε την ελληνική είτε την αγγλική στα σχόλια. Μία από τις δύο όμως... οι μπασταρδοκαταστάσεις τύπου greeklish μας συγχύζουν (είπαμε je suis βρωμόστομος).

Άντε, λοιπόν, καλή μας αρχή σε αυτό το ταξίδι για όσο κρατήσει.

Υ.Γ. Το άσμα αφιερωμένο σε αυτούς που αναφέρθηκα παραπάνω, τους υποκριτές ντε. Ουαί ημίν ξεφτίλες. Στο πυρ το εξώτερον.

1 σχόλιο:

  1. καλή αρχή κ συνέχισε να γράφεις, το'χεις...!!! ;D καλά, οι 0PA ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους... το τραγούδι προφητεία -όπως όλα που είχαν βγάλει τότε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία: