Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεφτίλισε και εσύ το σύστημα υγείας... (όσο πιο πολύ) μπορείς

Ξημέρωσε ο Θεός την ημέρα, αναγνώστα μου, που θα γίνονταν εκλογές για το επιστημονικό συμβούλιο του ευαγούς ιδρύματος εις το οποίο εργάζομαι.
Μεγάλο το παρασκήνιο, αντιπαραθέσεις γιγάντων με αποκλειστικό σκοπό την περαιτέρω προαγωγή της επιστήμης στο "μαγαζί" μας. Και σε αυτό ακριβώς το επίπεδο συμβαίνει η σύγκρουση.

Οι μεν πλειοδοτούσαν υπέρ της "πράσινης"-οικολογικής-ευρω-ΔΝΤ-μπλιαχ προσέγγισης στα πλαίσια της Jeffrey-λαγνείας που υπάρχει ακόμα στα κεφάλια τους, μια και το παλούκι δεν μας έφτασε ακόμα μέχρι τις αμυγδαλές. Οι δε στην πιο electric blue-μπουρδελέ εκδοχή της ίδιας λογικής που διερρύγνυαν τα ιμάτια τους ότι ξέρουν τον εναλλακτικό δρόμο για να σπείρουν φωτιά και τσεκούρι στους "προσκυνημένους" συναδέλφους, οι οποίοι, καθένας για τους λόγους του, κάνουν γαργάρα την κατάντια μας. Όσο για τις κοκκινοσκουφίτσες, τόσο ανύπαρκτες όσο η καλή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Καλά βρε ανόητοι, τι δουλειά έχει η κομματικοποίηση σε τέτοια όργανα. Αντί να κοιτάμε πως θα συμμαζέψουμε το χάλι μας, ό,τι μπορούμε τουλάχιστο, κοιτάμε να βρούμε ποιος θα είναι ο μαστρωπός μας; Δε σας λέει τίποτα το γεγονός ότι η αποχή χτύπησε πάλι κόκκινο;
Τουλάχιστο, ήταν ευχάριστο, σχεδόν ελπιδοφόρο, το γεγονός ότι τελικά πολλοί που εξελέγησαν ανήκαν στους σχετικά μετριοπαθείς. Γιατί ακομματιστός δεν υπήρχε κανείς. Αιωνία του η μνήμη (του συμβουλίου)... ζωή σε λόγου μας... όσοι αντέχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία: